Identitat
Els meus valors

El meu objectiu i SeiLá

 • Clara Trens

  Sóc psicòloga educativa i psicopedagoga. Actualment formant-me en neuropsicologia educativa. Vaig decidir crear SeiLá amb l’objectiu d’unir la meva vocació, formació i experiència. Motivada per la passió per la psicologia i entusiasmada per donar suport a tots els alumnes que volen millorar i superar-se. És per això, que sovint m’he allunyat de propostes de feina que no tothom descartaria, però que fer-ho ha reafirmat encara més els meus valors i conviccions, permetent que actualment SeiLá sigui la resposta a moltes de les preocupacions que com a mare o pare puguis tenir, en relació als estudis del teu fill o filla, a la seva conducta o ambicions.

 • Objectiu.

  El meu objectiu és ajudar a créixer. A SeiLá també pretenem guiar als alumnes que es troben en la difícil decisió de triar el seu futur acadèmic, que tenen altes capacitats intel·lectuals, un talent amagat o baix rendiment acadèmic. No us convertiu en un focus de dubtes i problemes. Durant l’etapa educativa, els vostres fills estan en constant evolució, primer adquirint nous coneixements i descobrint el món, i més endavant determinant-se i escollint la seva forma de viure i la seva personalitat. Per aquesta raó, és necessari un suport educatiu i emocional fora del context familiar i escolar. Cal un lloc on crear, créixer i conèixer-se… un lloc on descobrir els talents personals i acceptar les limitacions amb optimisme.

 • Concepte.

  SeiLá és un concepte innovador en el camp de la psicologia. És una eina útil, per a pares i fills en els moments de desenvolupament més significatius de la vida: la infància i l’adolescència. Etapes en que és habitual sentir-se distant de la metodologia i sistema educatiu i social. Col·laborem amb el centre escolar, per poder tenir una visió el màxim d’àmplia possible de cada un dels contextos de l’alumne. SeiLá us ajudarà als pares, mares, fills i filles a ser persones valents, optimistes i audaces.

  Com a psicòloga em comprometo a contribuir en l’èxit i felicitat de les persones.

Seilá
C.V.

La meva formació

09.2012 / 07.2016 Grau en Psicologia. Universitat Abat Oliba CEU. Barcelona, España

09.2015 / 02.2016 Erasmus+ Grau en Psicologia. WISP (Warsaw International Studies in Psychology). Varsovia, Polonia

01.2017 / 02.2018 MSc Pedagogical Sciences. Radboud University. Nijmegen, Países Bajos.
“Gifted Education” (Educación superdotada) “Diversities in Youth Care” (Diversidades en la atención infanto-juvenil)

2018 Master Thesis. Nijmegen, Países Bajos
“Therapists’ perception of Parental Involvement and Cultural Barriers in Low Intensive Behavioural Treatment for children diagnosed with Autism Spectrum Disorder and Intellectual Disability”

09.2019 / 09.2021: Master en Neuropsicologia i educació. UNIR

2019/Actualment
Membre del GT en altes capacitats intel·lectuals del Col·legi de Psicologia de Catalunya

Setembre 2018/Abril 2021
Realització de reeducacions psicopedagògiques, sessions d’orientació acadèmica i motivació personal, intervencions educatives a famílies amb risc d’exclusió social i dinamització de grups de tècniques d’estudi.

2019/Actualment
Psicòloga educativa i psicopedagoga de referència de l’escola Montessori Subirats.

 • Febrer 2018/Agost 2018
  Membre del Servei de Psicologia i Orientació:
  •Orientació acadèmica i professional
  •Avaluació, intervencions i reeducacions
  •Tallers setmanals per a professors per millorar el seu benestar i disminuir l’estrès
  •Classes de tècniques d’estudi (grupals i individuals)
  •Suport educatiu a alumnes amb necessitats educatives especials (discapacitat intel·lectual, dificultats d’aprenentatge i de llenguatge)
  •Acompanyament psicopedagògic a alumnes amb altes capacitats intel·lectuals
  •Professora de llengua castellana en activitats extraescolars
  •Mentora d’un grup de professors d’intercanvi.

Gener 2018/Febrer 2018
Estància d’investigació científica dins l’àmbit del màster en educació superdotada

•Col·laboració amb l’equip de recerca «Grupo de Trabajo e Investigación en Superdotación (GTISD)”. Assistència a reunions d’equip i formacions
•Participació en el programa extracurricular dirigit a nens amb altes capacitats i les seves famílies: “Programa Integral para Altas Capacidades (PIPAC)”. Disseny, planificació, implementació i avaluació de sessions.

Setembre 2017/Gener 2018
•Avaluació del nivell d’inclusió i adaptació de nous estudiants internacionals
•Intervenció a través de tallers al professorats i sessions amb alumnes
•Desenvolupament d’un programa de diversitat i inclusió educativa per nous estudiants

Blog

T’interessa

Eventos
Eventos

Próximos eventos ALTAS CAPACIDADES: GRUPO DE APOYO FAMILIAR 18 OCTUBRE / 15 NOVIEMBRE / 13 DICIEMBRE Encuentros mensuales con padres y madres de hijos con Altas Capacidades. Trataremos temas diversos, compartiremos experiencias, daremos respuesta a vuestras dudas. Dinamizado por Mònica Cortés i...

Esdeveniments
Esdeveniments

ALTES CAPACITATS: GRUP D’ACOMPANYAMENT FAMILIAR 18 OCTUBRE / 15 NOVEMBRE / 13 DESEMBRE Trobades mensuals amb pares i mares de fills amb Altes Capacitats. Tractarem temes diversos, compartirem experiències, resoldrem dubtes… Dinamitzat per Mònica Cortés i Clara Trens, psicòlogues...